DNR har mistet sin daglige leder, men fortsætter med uformindsket styrke og optimisme

HJALLERUP: Siden 1993 har en række frivillige medarbejdere sørget for, at der dagligt bliver sendt lokalradio fra studierne i Hjallerup Idrætscenter.

Desværre mistede radioen en af sine trofaste medarbejdere, Kurt Jensen, kort før jul. Han havde været med fra starten og var de seneste mange år leder af radioen.

- Kurts død har efterladt et enormt tomrum her på stationen, fortæller Søren Vestergaard, der er bestyrelsesformand for radioen.

- Kurt var her næsten hver dag, og han lavede mange programmer, så vi har over jul og nytår måttet sætte en nødplan i gang, så vi kunne få alle udsendelser i luften. Det er gået, men vi skal jo også se fremad. Derfor har vi netop afholdt et medarbejdermøde og fundet ud af at fordele vagterne, så der også i den kommende tid sendes lokalradio fra studierne i Hjallerup, fortæller Søren Vestergaard, der roser medarbejderne, fordi de alle har taget ekstra vagter for at få det hele til at hænge sammen.

- Heldigvis har vi fået en ny medarbejder, men det bliver meget svært at erstatte Kurt. Han var på en måde radioen. Vi er dog fast besluttet på at fortsætte. Vi har netop fået bevilget penge fra Kulturstyrelsen, så økonomien er i orden for 2020. I den aktuelle situation kunne vi dog godt bruge et par medarbejdere mere, så går der interesserede rundt derude, er man meget velkommen til at kontakte radioen. Vi skal nok finde spændende opgaver, forsikrer Søren Vestergaard.

DNR sender mandag til fredag kl 14-17 på 98,8MhZ og 104,3 MhZ.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...