En hyggelig formiddag på biblioteket for de 0-6 årige og deres familie

DRONNINGLUND: Biblioteket i Dronninglund inviterer lørdag 16. november kl. 10-12 til en hyggelig formiddag med masser af inspiration til leg, stjernestunder, musik og læsning. Der serveres rundstykker, kaffe/te og juice i biblioteksgården, og så er der workshops rundt i biblioteket.

Man kan høre om leg, og hvorfor det er så vigtigt at lege sammen. Man kan få gode råd om babymotorik og bevægelse ved InMotus - fysioterapi i bevægelse.

Musik og børnesange er med til at styrke børns sprog og giver glade stunder for både børn og voksne. Genopfrisk eller lær de forskellige fagtesange, når bibliotekar Jytte Albrektsen spiller på guitar og synger alle de gode gamle og måske også nogle nye sange for børn.

Sundhedsplejerske Kristine Koch giver masser af gode råd til, hvordan man får flere stjernestunder og færre konflikter, og børnebibliotekar Stine Kjær Christiansen giver gode råd om læsning, der styrker barnets sprog, og hun giver inspiration til at lege med udgangspunkt i billedbøger.

Det er gratis at deltage, men af hensyn til forplejning skal billetter bestilles på bibliotekets hjemmeside. Arrangementet sker i samarbejde med Sundhedsplejen og InMotus - fysioterapi i bevægelse.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...