Jonna Nielsen har i 33 år været en central skikkelse på Dronninglund Skole

DRONNINGLUND: Ved sommerferieafslutningen i hallen i fredags, hvor alle Dronninglund Skoles elever fra 0-8. kl. var samlet, blev der sagt farvel til en særdeles betroet og afholdt medarbejder, Jonna Nielsen. Hun har siden november 1986 haft sin daglige gang på skolen, hvor hun er kendt af alle, da hun har varetaget en række funktioner. Hun har således stået for salg af madvarer i skoleboden, ligesom hun har bestyret personalekøkkenet med kaffe og anretninger, når der har været større eller mindre arrangementer. Jonna har også været en del af rengøringsholdet, og hun hvert år har stået for bl.a. kaffebrygningen til skolefesten.

Stort set alle elever har været på fornavn med Jonna, der ikke så få gange har fået en high-five eller givet en af eleverne et par trøstende ord med på vejen, hvis der lige var en, der var ked af det.

- Vi kommer til at savne Jonnas altid venlige væsen og store hjælpsomhed, fortæller skoleleder Claus Jørgensen, der ved sommerferieafslutningen i hallen fik god hjælp af elev Frederik Neckelmann til at overrække en buket samt nogle pæne ord til den yderst populære medarbejder, der nu kan nyde sine fritidsinteresser med bl.a. havedyrkning endnu mere.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...