Asaa Skole har netop afviklet sit årlige rally med flotte vogne og et medlevende publikum

ASAA: Samtlige elever i 5. og 6. klasse på Asaa Skole har den seneste månedstid i faget håndværk og design arbejdet med at udvikle og fremstille biler til det årlige rally i skolegården. Det var der kommet en række fantasifulde biler ud af, og alle stillede op til Asaa Rally 2019 i sidste uge.

Det foregik på en lang bane i skolegården, og i år var ruten gjort ekstra svær, da vognene skulle igennem en slalombane og en sandbane for at slutte af på asfalten i skolegården med en lang spurt.

Skolen havde inviteret børnehavebørnene, forældre og andre interesserede til at overvære det spændende løb, hvor stemningen var helt i top. Der var fremstillet bannere, og der blev heppet på de forskellige hold, der alle havde fundet på sjove navne. Der var således et hold, der kaldte sig ”Unicorn”, mens andre, der hed ”Fortnite Gamers”, ”Money Racerne” og ”Klapvognen”.

Efter en særdeles lige kamp, var det ”Racertrioen”, der vandt med ”Money Racerne” og ”Rally Dyrene” på de næste pladser. Den flotteste bil blev også kåret, og her gik æren til ”Hjem is-bilen”.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...