Centerrådet ved Rosendalcentret i Agersted fejrede 25-års fødselsdag

AGERSTED: Forleden kunne centerrådet ved Rosendalcentret i Agersted fejre 25 års jubilæum, og det skulle naturligvis fejres med hygge, kaffe og underholdning. Sidstnævnte stod Lars Jakobsen for. Udstyret med guitar og mikrofon gav han en række numre afbrudt af små fortællinger og hyggelige anekdoter.

For arrangement stod den nyvalgte formand for centerrådet, Inge Sørensen.

- Jeg startede i januar, så det er nyt for mig, men med i dag er Gudrun Olesen, og hun var faktisk med til at starte det hele for 25 år siden. Da hed det brugerråd, men er så senere kommet til at hedde centerråd. Meningen er den samme. Det gælder om at få de ældre aktiveret på en eller anden måde, understreger Inge Sørensen, der videre oplyser, at centerrådet i Agersted er meget aktiv.

- Vi har lige haft to foredrag. Et om en tur til Nepal og et om gamle billeder fra Agersted. Hver gang er vi 35-40 deltagere, og her til jubilæet er vi omkring 30, så der er altid fin opbakning, når vi laver noget. Der er dog en stor flok ældre, vi mangler. Det er dem, der mener, de ikke er gamle nok. Jeg synes, det er vigtigt, at man starter her som par og deltager i arrangementerne. Den dag, den ene falder væk, kan den anden nemmere fortsætte med at komme her i stedet for at komme alene som helt ny, påpeger Inge Sørensen, inden hun slutter sig til fødselsdagsarrangementet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...