I Agersted Motionscenter kan man på søndag få smagsprøver på forskellige fitness- og motionsaktiviteter

AGERSTED: Søndag 12. januar kl. 10.30-13.00 holdes der Fitness Tryday i Agersted Motionscenter med smagsprøver på forskellige fitness- og motionsaktiviteter.

Har man lyst til at komme i gang med at træne eller måske prøve en anden form for træning end den, man er vant til, så er det oplagt at hoppe i træningstøjet og tage til Fitness Tryday på adressen Banen 3 i Agersted. Her får man muligheden for at prøve om fitness og motion er noget, der passer én.

Det er Agersted Motionscenter, der står bag arrangementet, som holdes samme dag i foreninger landet over.

- Ud over at give deltagerne en sjov dag og nogle gode træningsoplevelser håber vi, at endnu flere får lyst til at dyrke fitness og motion i vores forening. Foruden at give smagsprøver på, hvad vi har at tilbyde, vil vi også gerne vise, at vi er en forening med plads til alle, siger Mogens Møller fra bestyrelsen i Agersted Motionscenter.

Man behøver ikke at have trænet før eller være medlem for at deltage i Fitness Tryday. Idéen er nemlig, at man helt uforpligtende kan prøve forskellige aktiviteter. I Agersted Motionscenter er der mulighed for at prøve fitness for alle, motion for +60, bordtennis og floorball.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...