Agersted Motionscenter giver alle lejlighed til at prøve fitness- og motionsaktiviteter ved åbent hus

AGERSTED: Mange har som nytårsforsæt at komme i gang med at træne eller måske prøve en anden form for træning end den, man er vant til. Hvis det er tilfældet, er det oplagt at hoppe i træningstøjet søndag 27. januar og tage til Fitness Tryday i Agersted Motionscenter på adressen Banen 3 i Agersted, hvor alle interesserede kan prøve, om fitness og motion er sagen. Mellem kl. 11 og 14 kan man denne dag prøve de forskellige fitness- og motionsaktiviteter, motionscentret kan tilbyde.

- Udover at give deltagerne en sjov dag og nogle gode træningsoplevelser håber vi, at endnu flere får lyst til at dyrke fitness og motion i vores forening. Foruden at give smagsprøver på, hvad vi har at tilbyde, vil vi også gerne vise, at vi er en forening med plads til alle, siger Mogens Møller fra bestyrelsen i Agersted Motionscenter.

Man behøver ikke at have trænet før eller være medlem for at deltage i Fitness Tryday. Idéen er nemlig, at man helt uforpligtende kan prøve forskellige aktiviteter. Der er således mulighed for at prøve fitness for alle, motion for +60, bordtennis og floorball.

Det er Agersted Motionscenter, der står bag arrangementet, som holdes samme dag i foreninger landet over.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...