Workshop for både begyndere og øvede strikkere med strikkedesigner Lene Randorff

DRONNINGLUND: Man skal huske at medbringe strikkepinde nr. 4 samt garnrester, der passer til. Desuden må man gerne tage en hæklenål nr. 4 og strømpepinde nr. 4 med, hvis man ønsker at deltage i Dronninglund Biblioteks workshop for både begyndere og øvede strikkere. Her vil man få gode fiduser, strikketeknikker og lige lidt ekstra, man ikke kan undvære.

Det er Lene Randorff, der underviser, og hun arbejder fuldtids med at designe, sælge sit design og afholde kurser fra sit firma, Lillestrik, hvor hun også har en webshop og desuden sælger til strikkebutikker i hele landet.

Bare seks år gammel havde Lene Randorff de skønneste timer med sin mormor i Aalborg, hvor hun lærte at slå masker op og strikke en ret og en vrang. Mens giro 413 spillede i radioen, fik Lene styr på strikkepindene. De skønne stunder blev til Lene Randorffs store passion for håndarbejde, og efter mange år som lærer med mange ugentlige håndarbejdstimer startede hun sit firma i 2010, og allerede året efter blev passionen til fuldtidsarbejde.

Ud over masser af kurser har Lene Randorff også udgivet adskillige strikkebøger, som kan lånes på biblioteket.

Strikkeworkshoppen foregår lørdag 9. november kl. 13-16 på Dronninglund Bibliotek. Det koster 75 kroner at deltage.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...