Hjallerup Musikforening har haft et flot program i løbet af sæsonen, og nu har man arrangeret en flot afslutning på sæsonen

HJALLERUP: Hjallerup Musikforeningen har ikke ligget på den lade side i årets løb. Udover et fuldt pakket koncertprogram, har der været syslet med nye tiltag i bestyrelsen. Musikforeningen vil i løbet af foråret arrangere et par frokost-jazzarangementer, for at vurdere, om der er basis for at lægge sådanne arrangementer ind i næste års koncertprogram.

Musikforeningen byder indenfor til et par hyggelige timer i foyeren i Kulturhuset lørdag d. 9. marts og lørdag d. 30. Marts fra kl. 11.00 - 13.00, hvor der kan købes en let frokostanretning, øl og snaps, alt imens man nyder de skønneste jazzrytmer sammen med Trioen JAZZ PUNCH. Trioen, der består af rutinerede jazzmusikere, spiller en god gang New Orleans Jazz med klassikere, som enhver jazzelsker vil kunne nikke genkendende til.

Formanden for Musikforeningen, Charlotte Hove, har følgende opfordring: - Få weekendindkøbene overstået, gem haveredskaberne væk og tag ægtefællen, naboen eller gode venner med til dette uformelle arrangement, hvor vi kombinerer lørdagens frokost med samvær og god musik.

Ligeledes har der ofte efter nogle af musikforeningens mange koncerter været gæster, der har haft lyst til at fortsætte festen med en swing-om, og det bliver der nu mulighed for, når Musikforeningen slutter musikåret af med et brag af en Koncert med ”Dodo and the Dodos” fredag 22. Marts. Efter koncerten vil det lokale danseorkester ”The Ballons” spille op til dans, og her kan både koncertgæster - men også andre danseinteresserede - kridte danseskoene og få gang i skørterne. Dørene til dans åbnes kl. 22.15.

Charlotte Hove slutter med følgende ønske: - Vi håber og tror på, at der i Hjallerup og omegn er stemning for de nye tiltag og glæder os til, at disse arrangementer vil opleve lige så god opbakning som til vores traditionelle koncerter.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...