DIF har taget hul på det nye år med standerhejsning, en let gang træning og varm suppe

ASAA: Trods sne og kulde mødte der alligevel omkring 75 op til standerhejsning hos DIF. Det var flot opbakning, da hovedparten af alle U13-U19 drengespillere på samme tidspunkt var i Asaa til standerhejsning.

Det var formanden for DIF, Flemming Kvist, der tog imod de mange spillere og trænere, og i sin tale understregede han, at sneen godt snart måtte forsvinde, så de mange spillere, der står og tripper, kan komme i gang med fodbolden igen.

- Der venter et spændende forår med forhåbentlig mange gode kampe og ikke mindst mange sejre til DIF fodbold og Team Ø, som opfølgning på sidste års flotte udendørs resultater, og de flotte resultater, der har været vist ved indendørs fodbolden, sagde formanden i sin tale.

- Vi skal på herresiden forsvare oprykning til serie 1 og dermed hele kommunens højest rangeret herrehold. Desuden skal serie 3 og 5 hos herrerne forsvare positionerne i deres rækker. På damesiden håber vi efter flere tætte serie 1 kredse, at pilen peger på DIF oprykning, men også her bliver det spændende. I dame serie 2 er der brug for alle damer for at stille hold, nu da u18 pigerne spiller på højeste niveau. Der bliver brug for alle damer, der vil spille bold, påpegede Flemming Kvist, der sluttede sin tale af med en opfordring:

- I skal huske, at det er jeres klub, så bak op om det frivillige arbejde, når vi kalder på jer. Så tit rykker vi heller ikke i jer, og en del af et medlemskab i vores klub inkluderer frivilligt arbejde. Alternativt må vi hæve kontingentet til betydelige beløb så tænk over det og spark til jeres holdkammerater på holdet og bak op om jeres fodboldklub, sagde formanden.

Efter talen skulle flaget hejses, og det var Jesper Bang og Cecilie Jensen, der som årets herre- og damespiller fik lov til det. Herefter blev alle spillere sendt på en lille times træning, inden alle mødtes i cafeteriet til varm suppe og kolde sodavand.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...