Stafet For Livet Dronninglund gav et overskud på over 200.000 kroner

DRONNINGLUND: Det endelige regnskab for Stafet For Livet i Dronninglund er nu offentliggjort, og det var en meget glad og tilfreds kasserer, Sarah Stenbjerg Thomsen, der sammen med Styregruppen kunne oplyse, at den første stafet i Dronninglund har givet et overskud på 200.700 kr. De fleste af pengene går til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte, men 20.000 kroner er dog afleveret til Kræftens Bekæmpelses afdeling i Dronninglund og arbejdet i Østvendsyssel.

- Det har været et stort arbejde at få arrangeret den første stafet, men det har bestemt også været en stor succes for alle, påpeger Sara Stenbjerg Toft og fortsætter:

- Udover det flotte resultat har de 24 timer også skabt et mindeværdigt arrangement for både fightere, deltagere, frivillige og tilskuere. Derfor vil hele styregruppen i Stafet For Livet Dronninglund gerne takke alle sponsorerne og bidragsydere, de 44 fightere, de 699 deltagere fordelt på 25 hold, alle tilskuerne samt de mange frivillige hjælpere for en utrolig flot indsats og hjælp før, under og efter Stafet For Livet Dronninglund 2018.

Totalt blev der gået/løbet 17.964 runder, hvilket svarer til 11.192 km. Stafet For Livet er en årlig tilbagevendende begivenhed, der fejrer fighterne, samler penge ind til Kræftens Bekæmpelse og sætter fokus på kræftsagen. Næste år afvikles stafetten i Dronninglund lørdag 30. august og søndag 1. september.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...