Flauenskjold Idrætsforening afviklede med stor succes sin årlige sommerfest

FLAUENSKJOLD: Når man skal feste i Flauenskjold, så kan man lige så godt gøre det godt og grundigt. Derfor strakte Flauenskjold Idrætsforenings sommerfest sig også over tre dage med kulmination lørdag aften med fællesspisning, dans og underholdning i et stort telt. 130 deltog i spisningen, og mange flere sluttede sig til selskabet senere.

- Det er så vigtigt, at vi i en lille by som vores står sammen og er fælles om noget, sagde foreningens kasserer, Mikkel Andersen.

- Vi har ved sommerfesten fokus på fodbold, men det betyder også en masse, at vi mødes og hygger os sammen. Hvis vi ikke gør noget, så dør de små byer ud, og der er intet tilbage, sagde han.

- Vi skal have alle med. Her lørdag formiddag var der således omkring 100 børn, der hyggede sig med at spille fodbold, og her i eftermiddag var der så old boys på banen. Det betyder så meget, at der er noget for alle, sagde kassereren.

Han blev bakket op af Flemming Dahl, der ganske vist ikke er fra Flauenskjold, men spiller på old boys-holdet fra Ørsø.

- Vi har ingen stadion i Ørsø, så vi har gjort det til en tradition at mødes her hver sommer og kæmpe mod Flauenskjold. Det er hyggeligt, og vi nyder det. I dag tabte vi så desværre 2-3 til Flauenskjold, og det er vist første gang, det er sket, de sidste mange år. Det er ærgerligt, men vi nyder at mødes og hygge os, sagde Flemming Dahl.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...