Efter en række flotte kampe i DBU Skolepokalen blev drengene fra Dronninglund Skole sendt ud af turneringen

DRONNINGLUND: Kvartfinalen blev endestationen for Dronninglund Skoles drengefodboldhold, da de onsdag gæstede Hadsund Stadion for at møde Hadsund Skole. Dronninglund kom ellers bedst fra start og havde et klart spilovertag i første del af kampen. Hadsund havde kun nogle enkelte, men giftige kontrafremstød, som blev afværget med nogle flotte redninger af Dronninglunds målmand, Jeppe Hjelm. I 18. minut gik det dog galt, og Hadsund Skole kom foran 1-0.

Kampen bølgede herefter frem og tilbage, men stadig med et spilovertag til Dronninglund Skole. Chancerne og dermed også målene udeblev dog, og i de døende sekunder af 1. halvleg bragte Hadsund Skole sig foran 2-0 efter klumpspil foran Dronninglunds mål.

Pausen blev brugt på at lave nogle taktiske ændringer, eftersom drengene nu var tvunget til at jagte hele 2 mål i 2. halvleg for at sikre et videre avancement i turneringen. Den største chance tilfaldt Dronninglunds anfører, Mikkel Faarbæk, som havde et frisparksforsøg lige uden for feltet. Desværre stod Hadsunds målmand rigtigt placeret og snuppede bolden. Dronninglunds ihærdige forsøg på at komme tilbage i kampen led et knæk, da holdets målmand efter 45 minutter blev præsenteret for det røde kort. Nu så det virkelig svært ud for Dronninglund, og efter blot 3 minutter i undertal udbyggede Hadsund føringen til 3-0. Sidste del af kampen blev en rodet forestilling, og kort før tid lukkede Hadsund kampen med en scoring til 4-0.

Tingene gik ikke Dronninglund Skoles vej onsdag middag på Hadsund Stadion. Selvom drengene egentlig havde følelsen af at have spillet en god kamp, så måtte de bare erkende, at Hadsund var skarpere på dagen, og et nederlag på 4-0 er svært at bortforklare.

På trods af nederlaget går Dronninglunds fodbolddrenge ud af årets skolepokalturnering med æren i behold, og de kan se tilbage på en turnering, hvor de endte blandt de 8 bedste hold i Nordjylland. Det kan de godt være stolte af.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...