Dronninglund Skoles fodboldhold vandt kamp i DBU Skolepokalen

DRONNINGLUND: Dronninglund Skoles drengefodboldhold, der deltager i DBU Skolepokalen, vandt også den seneste kamp. Denne gang gik det ud over Frejlev Skole, der blev slået med 1-0.

Gæsterne fra Frejlev havde det meste af spillet i starten af kampen. De havde flere farlige forsøg, men Dronninglund Skoles målmand, Jeppe Hjelm, var en sikker sidste skanse med mange flotte redninger. Det blev dog også til et par chancer til hjemmeholdet, men det lykkedes ikke at omsætte dem til mål.

Det lykkedes dog efterhånden for hjemmeholdet at få overvægt i spillet, og efter 20 minutters spil i anden halvleg scorede Sebastian Dam på en flot helflugter efter et veludført hjørnespark af Lasse Folden.

I de døende sekunder havde Dronninglund chancen for at score yderligere efter et hjørnespark. Frygtløst kastede man alle mand frem, men det blev dog ikke til endnu en scoring, før dommeren fløjtede kampen af.

Efter denne spillerunde er der 12 nordjyske hold tilbage i turneringen. Dronninglund Skole skal til Hadsund i næste runde, og denne kamp afvikles onsdag 6. november.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...