Mæglerhuset i Dronninglund fejrer fire års fødselsdag med gratis kagemand

DRONNINGLUND: Mæglerhuset i Dronninglund uddeler gratis kagemand

Ejendomsmæglerfirmaet Mæglerhuset åbnede butik i Dronninglund tilbage i maj måned 2015. I dag består teamet af Mads Sørensen, Christina Møller Nielsen, Magnus Mogensen og Jette Skak Jensen. Alle er lokale folk fra Dronninglund og Klokkerholm, hvilket har stor betydning for det daglige arbejde som ejendomsmægler, oplyser Mæglerhuset i en pressemeddelelse.

- De mange boligejere i og omkring Dronninglund har vist Mæglerhuset stor opbakning fra starten, og det er vi taknemmelige for, siger indehaver Mads Sørensen.

Taknemmeligheden viser sig ved, at Mæglerhusets fire års fødselsdag fejres med uddeling af gratis kagemand foran Meny i Dronninglund fredag den 10. maj fra kl. 14.00.

I dag har Mæglerhuset tre afdelinger i Dronninglund, Nørresundby og Aabybro med et stærkt samarbejde afdelingerne imellem.

Det var makkerparret Mads Sørensen og Thomas Skifter Andersen, som startede firmaet i tidernes morgen.

Seneste tiltag er ansættelsen af Thomas Kjeldgaard, som er Mæglerhusets nye bolig- og dronefotograf. Med ham ombord tilbyder Mæglerhuset deres kunder en endnu bedre, hurtigere og mere fleksibel service.

- Det at have vores egen fotograf tilknyttet medfører, at vi skiller os ud i forhold til konkurrenterne. Vi vil simpelthen give vores kunder en fantastisk oplevelse fra de ringer ind første gang til boligen er solgt og overdraget, siger Mads Sørensen

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...