Indvielsen af midtbyen i Dronninglund blev det helt store tilløbsstykke

DRONNINGLUND: Der er gået fire år, siden man startede projektet Genform Dronninglund. Trods det lange tidsforløb blev der arbejdet helt frem til indvielsen i fredags med at færdiggøre forskønnelsen og fornyelsen af midtbyen.

Det er noget, alle har set frem til, og da man endelig kunne holde indvielsen, skete det også med en fest fra kl. 10 om formiddagen til sent på aftenen.

Hele dagen var byen fyldt med mennesker, der enten ville se resultatet af det omfattende arbejde eller ville deltage i de mange aktiviteter, der foregik.

Først var det legepladsen i Apotekerhaven, der skulle indvies og tages i brug af de mange fremmødte børn. Senere blev der budt på kaffebord og nybagt vinderkage fra en lokal kagedyst. Til aften var der gratis mad til alle. Her serverede man Danmarks længste landgangsbrød på 90 meter, skænket af MENY og SuperBrugsen.

Det hele kulminerede fredag aften, da borgmester Mikael Klitgaard i samarbejde med Aalborg Kanonlaug officielt ”skød” den nye bymidte velkommen, hvorefter der frem til klokken 22 var musikalsk underholdning. Den festlige dag sluttede med et imponerende festfyrværkeri.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...