Masser af nye medlemmer i Rørholt IF

RØRHOLT: I uge 39 startede Rørholt IF den nye gymnastiksæson med rekordmange nye tilmeldte børn og voksne. Foreningen har et stort fokus på fællesskabet og det sociale sammenhold på tværs af aldersgrupperne.

Gymnastiktilbud til baby, børn, voksne og seniorer er en stor succes i Rørholt IF. Der er allerede tilmeldt mere end 80 børn til foreningens fire baby- og børnehold. Det er mere end dobbelt så mange tilmeldte som forrige sæson. Også på voksen- og seniorholdene mærker foreningen stor fremgang.

- Vi har fået en forrygende start på vinterens gymnastiksæson i Rørholt IF. Der er kommet ca. 50 nye børn til, hvilket har betydet at vi har måtte udvide med yderlige to hold, så vi nu har 6 baby- og børnehold. Der er også kommet omkring 10 nye voksne medlemmer og det er rigtig dejligt. Her har vi dog stadigvæk plads til endnu flere, der ønsker at motionere og dyrke lidt socialt fællesskab sammen, siger foreningens formand og instruktør Vivi Olesen.

Rørholt IF har til den nye sæson indgået et samarbejde med Bevæg dig for livet - Senior i Brønderslev Kommune om at sætte yderligere fokus på foreningens tilbud til 60+ målgruppen. Det har allerede resulterede i en række nye medlemmer. Rørholt IF har gymnastikhold til både herre og damer og træningen er tilrettelagt så alle kan være med. Det enkelte medlem sætter således selv sine grænser, men kan nok ikke undgå at få trænet alle muskelgrupper - og i særdeleshed lattermusklerne.

Foreningens formand har godt set, at fællesskabet er så afgørende for foreningen. Lige nu går aldersspændet i foreningen fra 0 år og hele vejen op til 85 år.

- Vi sætter stort fokus på det sociale og har flere arrangementer i løbet af sæsonen. Både for de mindste, deres forældre, men også for alle vores øvrige hold. Det er også det vi skal leve på, slutter Vivi Olesen.

Der er stadig flere pladser på holdene i Rørholt IF. Det er bare at kontakte en af foreningens frivillige instruktører, som nok skal lede interesserede nye medlemmer på rette vej.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...