Du kan være med til at indstille kandidater til årets fritidspris

BRØNDERSLEV: Torsdag 28. februar 2019 afholdes Brønderslev Kommunes Fritidspris 2018 på Nordjyllands Idrætshøjskole. Det oplyser Brønderslev Kommune i en pressemeddelelse.

- Fritids- og kulturudvalget i Brønderslev Kommune inviterer hvert år kommunens frivillige foreninger til Fritidsprisen, hvor de frivillige kræfter hyldes, og ekstraordinære indsatser i fritidslivet påskønnes. Sidste år fik Fritidsprisen nyt indhold og form, og kommunens frivillige foreninger kunne til et storstilet awardshow fejre fritidslivet med underholdende indslag, prisuddelinger og masser af guldkonfetti.

Til Fritidsprisen 2018 gentager fritids- og kulturudvalget succesen, og der er således lagt op til en formidabel aften, hvor de frivillige indsatser i 2018 fejres med manér, skriver de. Der skal uddeles otte priser, hvoraf fire er Brønderslev Kommunes egne: Årets forening, Unglederprisen, Præstationsprisen og Ildsjæleprisen.

For anden gang uddeler Nordjyske Medier Kammeratskabsprisen, og DGI uddeler deres pris, Unglederprisen. Derudover har Fritidsprisen 2018 fået to helt nyt priser: Brønderslev lokalradios Idrætslederpris og Spar Nords Hall of Fame. Men hvem skal løbe afsted med priserne?

- I Brønderslev Kommunes fritidsliv findes en masse frivillige ildsjæle, som lægger ekstra energi i at skabe den velfungerende hverdag, det stærke fællesskab og sørger for, at der findes gode rollemodeller i foreningslivet. Med Fritidsprisen gives der et ekstra skulderklap for disse særlige indsatser, fremgår det af pressemeddelelsen.

Margit Chemnitz, formand for Brønderslev Kommunes fritids- og kulturudvalg, ser meget frem til at fejre de frivillige indsatser, som beriger kommunens driftige fritidsliv:

- Listen er lang over de foreninger, som hver dag holder gang i frivillighjulene. Det er helt fantastisk at opleve, hvordan frivillige dag ud og dag ind er med til at give vores borgere en ekstra særlig oplevelse i fritidslivet. Jeg tør godt at sige, at kommunens fritids- og kulturliv ikke ville være det samme uden alle de frivillige ildsjæle. Alle har nu muligheden for at fortælle, hvem de mener fortjener en pris for deres engagement i fritidslivet i nærværende år ved at sende en indstilling afsted.

Fristen for indstillinger er 6. januar 2019.

Et indstillingsudvalg bestående af et medlem fra fritids- og kulturudvalget, spejdersamvirket, idrætssamvirket og team fritid og kultur indstiller herefter kandidaterne til fritids- og kulturudvalget, som endeligt træffer beslutningen om tildeling af priserne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...