Der er skruet op for kvaliteten på dette års trøjer til Hjallerup Marked for at fejre 275-års jubilæet.

DRONNINGLUND: I sidste uge ankom et overordentligt stort læs med trøjer, som skal bruges ved dette års Hjallerup Marked.

Niels Andersen, butikschef ved Stark i Dronninglund, har stået for bestillingen, som han var noget nervøs for om ville ankomme til tiden. Men det gjorde de selvfølgelig, og det havde Stefan Jacobsen, næstformand i Hjallerup Marked heller aldrig tvivlet på.

- Niels er altid lidt nervøs, når han står med sådan en ordre. For når de nu at komme inden markedet, for der er ikke meget at bruge dem til bagefter. Men Stark holder altid, hvad de lover, siger Stefan Jacobsen.

I år er det polo-trøjer og ikke T-shirts som normalt, som endnu en måde at fejre, at markedet i år fejrer 275-års jubilæum. Desuden er logoet også broderet på og ikke trykt.

- Vi har bestilt 2.400 trøjer. Vi er jo frivillige, for der skal mange hænder til at løfte opgaven med et Hjallerup Marked. Samtlige frivillige får en trøje, som en af personalegoderne, og vi har skruet op for kvaliteten på grund af jubilæet, siger Stefan Jacobsen.

Ifølge Stefan Jacobsen så går det godt med at få frivillige til at melde sig til årets marked.

- Det er meget tæt på, vi har nok. Vi kommer altid i mål, men der er altid lidt tilløb her til sidst, da ikke alle vagter er lige populære, siger Stefan Jacobsen.

Hvis man har lyst, kan man derfor stadigvæk nå at tilmelde sig igennem markedets hjemmeside. Stefan Jacobsen garanterer, man får en god oplevelse.

- Det er altid en fest at være frivillig på markedet. Det er en af de ting, vi går allermest op i. Det skal være sjovt at være frivillig, siger Stefan Jacobsen.

Hjallerup Marked finder sted 30. maj til 2. juni.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...