Skolefesten på Asaa Skole blev igen i år et tilløbsstykke med hygge, stemning og teater

ASAA: Når der er skolefest på Asaa Skole, er der tradition for fuldt hus, og således var det også i fredags, hvor den årlige begivenhed fandt sted med spisning, hygge og teater.

- Over 250 har tilmeldt sig spisningen, og det er vi meget tilfredse med, fortalte skoleleder Maria Møller under forberedelserne til festen. Det er et arrangement, alle lærere og elever er involveret i, og som afslutter en tværsuge, hvor der har været fokus på havet. På trods af det store arrangement herskede der fredag formiddag fred og ro på skolen. Nogle elever var godt i gang med at pynte op, andre lavede boder, mens eleverne fra 6. klasse øvede på forestillingen på scenen i festsalen i kælderen.

- Der er en lang tradition for disse skolefester, og vi fortsætter sådan set bare denne tradition. Derfor er der heller ikke stres på her på selve dagen. Vi har styr på det, selv om jeg lige har opdaget, at vi ikke har fundet folk til at hjælpe med at opstille borde. Det vil jeg straks gå i gang med, sagde skolelederen.

I kælderen blev der øvet på aftenens forestilling. ”For fulde sejl” hedder stykket, og det er elever fra 6. klasse, der står bag. Ved generalprøven fredag formiddag var det børn fra den lokale børnehave, der udgjorde publikum, og de morede sig storartet over de unges skuespilleres anstrengelser på scenen.

Handlingen i stykket er temmelig kompliceret og ikke helt nem at beskrive, men i korthed handler forestillingen om en ung og temmelig dum pige, der bliver kidnappet af fæle sørøvere. Det kommer der en masse sjove og underholdende episoder ud af til stor morskab for publikum.

På trods af at eleverne kun havde øvet sig på forestillingen en uge, klarede de opgaven på fornemste vis og blev naturligvis belønnet med taktfaste klapsalver efter forestillingen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...