Dronninglund Kunstcenter byder også i år på spændende og alsidig påskeudstilling

DRONNINGLUND: I ugerne op til jul er det koncerter, der tiltrækker folk i tusindvis. I påsken er det kunstudstillinger, folk valfarter til. Alene i Nordjylland er der flere hundrede af slagsen, så der er oplevelser til alle. En stor del af udstillingerne har eksisteret i mange år, og det gælder også udstillingen på Kunstcentret, der traditionen tro byder på en spændende og afvekslende udstilling med i alt 18 kunstnere.

- Vi holder også i år fast ved vores koncept for Påskeudstillingen og viser både billedkunst og kunsthåndværk, fortæller kunstnerisk leder, Jette Abildgård.

- Desuden fastholder vi, at der skal være kunstnerne, der er lokalt forankrede, ligesom vi også skal have kunstnere fra andre steder i landet. Vi har også i år kunstnere, der har deltaget tidligere, og der er nye, og alle viser forholdsvis nyere værker, oplyser hun.

I år bydes der således velkommen til følgende nye kunstnere: Marianne Stenberg, Annette Ravn, Lisbeth Hedegård, Kirsten Overgaard, Melaine Christensen, Janne Wollesen, Anders Børgesen, Silja Salmistu, Rebekka Borum. Desuden udstiller følgende gengangere: Elisabeth Asli, Rikke Barlebo, Margrethe Christensen, Hanne Sørensen, Jytte Lysgaard, Marianne Schultz, Søren Wullum, Kathrine van Godt og Majken Bilgrav.

- Her er det interessant at se, hvordan de arbejder i år. Om de holder fast ved deres stil, eller om der sniger sig nyt ind, slutter Jette Abildgård.

Udstillingen åbnes af direktør for Brønderslev Kommunes børne- og kulturforvaltning, Henning Risager, og for det musikalske indslag står ”Vokalensemblet Nordklang”.

Den udvidede Galleributik vil være påskepyntet og fyldt med spændende artikler, og man kan i Caféen alle påskedagene få en lækker buffet eller bare en kop kaffe og en kage.

Udstillingen på Kunstcentret varer lidt længere end mange af de øvrige påskeudstillinger, idet den først slutter søndag 28. april.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...