De har holdt sammen, siden de forlod skolen for 65 år siden

DRONNINGLUND: 14 klassekammerater, der for 65 år siden forlod Dronninglund Mellem- og Realskole, var forleden igen samlet for at mindes og for at hygge.

- Vi mødes med jævne mellemrum, og starter altid ved vores gamle skole, sagde Orla Fjeldgaard, der var en af deltagerne.

- Der er jo ikke så meget tilbage af den, men trappen er da intakt. Hver gang vi mødes bliver der taget et billede, og det gjorde der også denne gang. Så kan vi kigge på det og se, hvad de 65 år har gjort ved os alle sammen. Meget har ændret sig i byen. Nu skal der bygges på området, der er helt spærret af, men jeg havde aftalt med Peter Hald, Panorama-Byg, at han ville låse op til byggepladsen, så vi kunne komme helt hen til skolen, sagde Orla Fjeldgaard.

Peter Hald nåede også at fortælle om byggeriet, inden gruppen tog videre til rundvisning på Dronninglund Slot.

- Det blev en dejlig dag, hvor alt lykkedes, bortset fra at et par af deltagerne måtte melde afbud på grund af sygdom. Ellers gik alt, som det skulle, og vejret var heldigvis godt hele dagen, som vi traditionen tro sluttede af i Tybodalen hos en af klassekammeraterne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...