Et aktivt år for Hjerteforeningen Brønderslev med fokus på motion

BRØNDERSLEV: Omkring 30 mødte op, da Hjerteforeningen Brønderslev holdt generalforsamling på Brønderslev Gymnasium. I sin beretning understregede formanden, Anni Jensen, at noget af det vigtige i arbejdet er hjertemotion i både Brønderslev og Dronninglund.

- Der er ugentlige gåture i begge byer, hvor alle er velkomne, fortalte hun og omtalte herefter de mange aktiviteter, der har været i løbet af 2018.

- Vi har målt blodtryk i Matas og Loop, arrangeret cykelture under Tour de Pedal, deltaget i arrangementer i Serritslev, arrangeret nytårsmarch i både Dronninglund og Brønderslev, samarbejdet med kommunen under ”Bevæg dig for livet” og arrangeret foredrag. Vi har haft fysioterapeut Mette Bønnelykke med på Eventyrstien i Dronninglund for at vise, hvordan man kan bruge naturen til at få mere motion end bare at gå, sagde formanden.

Bent Andersen, Anni Jensen og Kirsten M Jensen blev genvalg, og Jane Møller Andersen nyvalgt

til bestyrelsen, mens Mogens Christensen og Anne-Marie Hegelund Kristoffersen fortsætter i

bestyrelsen.

Efter generalforsamlingen var der foredrag ved Albert Pedersen, der fortalte om sin lange sygdomshistorie med en hjertetransplantation og en nyretransplantation. Han fortalte levende om, hvordan det har påvirket familien og om, hvordan livsglæden hele tiden har været i højsædet, og hvordan humoren har hjulpet med at holde modet og livsglæden oppe.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...