Hjallerup Musikforening lavede en fin kombination med deres generalforsamling og en koncert med Miriam Mandipira

HJALLERUP: Ved generalforsamlingen i Hjallerup Musikforening sagde bestyrelsen farvel til Rene Kroge og Gitte Vall.

- Gitte har i de sidste mange år været motoren i foreningen. Hun har haft hånd i hanke med meget praktisk arbejde til vores koncerter, siger Mie Sørensen.

Men ved samme lejlighed tiltrådte Henrik Mikkelsen, Karin Vad og Jens Frilev bestyrelsen og den nuværende bestyrelse ser frem til samarbejdet. Hjallerup kro leverede pølsebord efter generalforsamlingen.

Tradition tro blev der efter generalforsamlingen afholdt en koncert. Denne gang blev publikum forkælet med skønne Jazz-toner fra Kjeld Lauridsens Trio med fortolkninger af Miriam Mandipira, der med sit store talent fik vist publikum, hvad en sangstemme kan. Mie Sørensen fortæller om det indtryk, som forsamlingen fik af den dygtige sangerinde

- Hendes smukke væsen, sødme, nærvær og talent har givet mange positive tilkendegivelser. Gåsehud og berørte hjerter gik hjem fra en koncert, hvor man kun kan elske Jazz-genren med de dygtige musikere, der nød at blande sig med publikum. Stemningen var unik både før, under og efter koncerten.

Musikforeningen oplyser, at der kan erhverves medlemskaber på hjemmesiden, og allerede nu er en af de kommende koncerter sat til salg. 30. marts er der igen en gang frokost-Jazz i Kulturhuset.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...