Hjerteforeningen sætter fokus på livsglæde, når den holder generalforsamling

BRØNDERSLEV: år Hjerteforeningens lokalafdeling i Brønderslev Kommune afholder den årlige generalforsamling i kantinen på Brønderslev Gymnasium onsdag 27. februar med start kl. 19, bydes der også på et foredrag om livsglæde. Det er Pia og Albert Pedersen, der fortæller om, hvordan de har formået at fastholde livsglæden på trods af, at Albert blev hjertetransplanteret i 1995 og nyretransplanteret i 2003.

- Jeg har hele livet haft udfordringer rent helbredsmæssigt. Vi vil fortælle om, hvordan livsglæden hele tiden har været i højsædet hos os. Humoren, ofte sort humor, har alle årene hjulpet mig med at holde modet og livsglæden oppe, fortæller Albert Pedersen, der er født i 1951 og gift med Pia på 34. år. De har fire voksne børn og seks børnebørn.

Foreningen håber naturligvis, der vil komme mange til generalforsamlingen.

- Jeg fremlægger naturligvis bestyrelsens beretning og fortæller om, hvad vi arbejder med, fortæller formand for foreningen, Anni Jensen.

Har man lyst til at komme med i bestyrelsen eller være aktivitetsfrivillig, skal man bare henvende sig. Lige nu har vi to aktivitetsfrivillige, hvor den ene er tovholder for gåture på hjertestien i Brønderslev og den anden er tovholder på hjertemotion i Dronninglund, oplyser Anni Jensen.

Hjerteforeningen vært ved en kop kaffe og en bolle.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...