Dronninglund fik besøg af pigespejdere fra Vodskov

DRONNINGLUND: Alle de grønne pigespejdere fra Vodskov har været på regionslejr på Thorup Hede Spejder Center ved Dronninglund.

Spejderne melder om, at alle pigerne sov lunt og godt i telte trods det lidt kølige vejr sov alle pigerne lunt og godt i telte, mens maden blev indtaget under tag.

- Spejderne havde på forhånd valgt sig ind på aktiviteter som "Den store Spejderkagedyst", hvor lagkagebunde blev bagt i primiovne, hvorefter de blev behørigt pyntet. Der var også nørderier, hvor pigerne loddede et morse-apparat samme, og hvor raketter blev konstrueret og affyret. Andre planlagde et forrygende lejrbål m konkurrencer, sketches, sange og råb, nogen gik en guidet tur rundt om Sømosen, mens de ældste lavede en svedehytte (en slags hjemmebygget sauna), som blev afprøvet og godkendt efter lejrbålet, oplyser de.

Pigerne var også på et fælles løb og søndag formiddag spillede spejderne et kristendoms-spil på tværs af alle de deltagne grupper.

På lejren blev der også tid til at få valgt en ny region ledelse, som Hanne Grandjean fra Vodskov gruppe nu er nyt medlem i.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...