Dronninglund Gymnastikforening har mange forskellige hold på programmet

DRONNINGLUND: Dronninglund Gymnastikforening tager hul på den ny sæson i uge 36. Foreningen oplyser i en pressemeddelelse, at de i år kan byde velkommen til fire nye instruktører og en ny hjælpeinstruktør samt mange af de tidligere kendte instruktører.

Foreningen har nye hold på programmet - både til børnene og til den voksne målgruppe. Der tilbydes bl.a. dansehold (Just Dance) til pigerne fra 3.-5. klasse samt crossdance til de danseglade voksne.

- Crossdance er en kombination af latinamerikanske danse med bodytoning og cardiotræning og simpel koreografi, så alle kan være med, oplyser instruktøren bag danseholdene, Sisse Coltau-Schellerup, som har undervist i dans gennem mange år, og tidligere har været engageret i foreningslivet.

Formand for gymnastikforeningen, Stine O. Jensen, siger i pressemeddelelsen:

- Vi er rigtig glade for at kunne tilbyde dans til både børn og voksne i denne sæson. Dans er en inspirerende motionsform for dig, som gerne vil have gang i kroppen på en sjov og udfordrende måde. Det gælder om at lege motion ind i godt selskab.

Foruden dans tilbydes der i sæson 2019-2020 flere forskellige børnehold, der er både traditionel springgymnastik og noget for børn, som har lyst til leg og bevægelse bl.a. gennem boldspil og lignende.

Som noget nyt tilbyder Dronninglund Gymnastikforening også familiegymnastik - ”Familie-Tons” - den sidste fredag i hver måned. Som navnet indikerer, henvender holdet sig til hele familien, og har til formål at styrke sammenholdet og sundheden i familien som helhed.

- I stedet for at bringe børnene til motion og stå og vente på at de bliver færdige, så vil vi give et helhedsorienteret tilbud til familien, hvor alle kan være med. Familiegymnastikken består af fælles aktiviteter, men kan også være aktiviteter, hvor børn og voksne får forskellige udfordringer. Det vigtigste er, at hele familien har det sjovt, får sved på panden og holder hele kroppen i gang. Hvis det bliver en succes, vil vi overveje at udvide tilbuddet, oplyser Camilla Christiansen.

Familiegymnastikken tilbydes gratis til alle medlemmer, og deres nærmeste familie. For ikke-medlemmer er der mulighed for at komme og snuse til tilbuddet for blot kr. 20 pr. deltager.

Dronninglund Gymnastikforening har desuden indgået et samarbejde med Brønderslev Kommunes projekt ”Bevæg dig for livet”, som har en vision om at øge antallet af foreningsaktive, så 50 pct. af den danske befolkning dyrker idræt i en forening i 2025.

Senioridrætten har i sidste sæson haft et særligt fokus i Dronninglund Gymnastikforening, da holdet ”Motion for sjov” deltog i et projekt igennem ”Bevæg dig for livet – senior”, hvor foreningen forpligtede sig til at arbejde målrettet med 60+ målgruppen - både i relation til at skaffe nye medlemmer og fastholde eksisterende.

Dronninglund Gymnastikforening har også 40 års fødselsdag i år. Det vil blive fejret med et arrangement i oktober måned, som er ved at blive planlagt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...