LOOP Fitness på Stationsvej i Dronninglund fejrede tre års fødselsdag med kagemand, fest og farver

DRONNINGLUND: Den røde løber var rullet ud, og indenfor var der flag og kagemand, da LOOP Fitness Dronninglund forleden kunne fejre tre års fødselsdag.

- Vi markerer vores fødselsdag hvert år med fest og farver, forklarer Jimmy Nielsen, der er indehaver af LOOP.

- Da vi startede, var det noget nyt, som ikke før var set på disse kanter, så det var lidt af en satsning. Vi vidste ikke, hvordan det ville gå. Efter tre år kan vi heldigvis sige, at det er en succes. Vi er blevet taget godt imod, siger indehaveren, der også fortæller, at der nu er over 100 LOOP-centre rundt om i landet.

Netop i denne tid er der hvert år stor søgning til fitnesscentrene, men erfaringen viser, at mange falder fra senere på året.

- Ja, det siger man, men hos LOOP er det lidt anderledes, for vi er faktisk gode til at holde på kunderne. Vi appellerer til dem, der tænker, at de ikke hører hjemme i et almindeligt fitnesscenter. Hos os er der plads til alle, og her er ingen spejle på væggene, og her er ingen, der skal spille smarte, for her kan alle få lov til at være, som de er. Det er det, mange folk har behov for, og det er derfor, vi er en succes, siger Jimmy Nielsen.

Der er ikke kommet nye maskiner siden starten for tre år siden, men der er kommet tracking-system på alle maskiner.

- Det er vi faktisk det eneste fitnesscenter i Danmark, der har. Man bruger enten et armbånd eller et ur, og så kan man tracke hele sin træning med hvor mange kilo, man har løftet, og hvor meget man har forbrændt og så videre. Det hele kan man så aflæse på sin app. Der er en stor motivationsfaktor i det at kunne se sine forbedringer. Man kan selvfølgelig også se, hvis det ikke går så godt, men så må man gøre noget ved det, siger Jimmy Nielsen, der til sin store overraskelse har oplevet, at mange unge bruger stedet.

- Det havde vi ikke regnet med, men de er selvfølgelig også velkomne, siger han.

Gennemsnitsalderen er dog omkring 45 år. Kvinderne er i overtal og udgør omkring 75 pct.

- Sommeren 2018 var hård ved os. Den var ekstrem varm, og folk orkede ikke at dyrke fitness. Heldigvis kan vi nu mærke, at det går fremad igen. Det er også her i januar og februar, vi skal hive vore medlemmer ind og så prøve at fastholde dem. Det er vi gode til, for vi har plads til alle. Også dem, der kun kommer her for at brænde kalorier af, så de med god samvittighed kan spise en bøf og drikke et ekstra glas rødvin i weekenden, slutter Jimmy Nielsen fra LOOP Dronninglund.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...