Der var fuldt hus, da Dronninglund Hotel holdt åbent hus i søndags

DRONNINGLUND: Dronningen har sin nytårskur, og direktør Karen Jespersgaard, Dronninglund Hotel, har sit åbent hus.

Begge begivenheder er faste traditioner kort efter nytårsskiftet og tiltrækker hvert år stor interesse. For Dronninglund Hotels vedkommende er det lejligheden til at præsentere stedet, vise hvad man kan og give smagsprøver på maden. Hvert år trækker det gæster til fra det meste af Nordjylland, og det er gæster, der alle i løbet af det kommende år skal fejre et ellert andet og er på udkig efter et sted, hvor det kan holdes.

Blandt de mange gæster var Gerda og Erik Nielsen fra Sæby. De skulle ikke selv fejre noget, men det skulle deres søn og svigerdatter.

- De skal fejre sølvbryllup, og det skal foregå her på hotellet, fortalte Gerda Nielsen, der sammen med sin mand i dag bor i Sæby. De har dog det meste af deres voksne liv drevet et landbrug øst for Dronninglund, så de kender området og hotellet.

- Vi har da fejret både sølvbryllup og guldbryllup her og en række fødselsdage, så vi kender hotellet. Ja, vi kan endda også huske det gamle hotel, der brændte, fortæller Erik Nielsen, mens han nyder endnu en kop kaffe og en småkage.

- Mange fra Sæby tager til Dronninglund for at holde fest, og det gør vi også, og det bliver vi ved med. Her bliver vi aldrig skuffet og er altid sikker på en god fest, slutter Gerda Nielsen.

Det blev en travl dag for Karen Jespersgaard og hendes personale, der i løbet af de tre timer, arrangementet varede, fik fyldt ordrebogen godt op.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...