Die Herren, Kristian Lilholt, Moonjam og Hjalmer er nogle af de navne, publikum kan glæde sig til

HJALLERUP: Hjallerup Musikforening har i løbet af sommeren fået de sidste sponsorer, navne og arrangementer på plads, så programmet for den kommende sæson nu er klar.

- Sommerens hedebølge, skønne sommeraftener og dejlige fridage har givet fornyet energi til os alle i bestyrelsen, fortæller bestyrelsesmedlem Mie K. Sørensen.

- Vi er stolte over det kommende program, hvor der venter masser af musikalske oplevelser i intime omgivelser på Hjallerup Kro. Her får man til siddende koncerter en meget nærværende oplevelse af musikken og kunstneren, understreger hun.

- I sidste sæson afprøvede vi jazzfrokost i kulturhuset, og det blev en succes, så lørdagsjazz er også med i den kommende sæson. Der er også blevet etableret et samarbejde med borgerforeningen i forhold til at afholde koncerter på Spar Nord scenen i anlægget, hvor Gasoline og ABBA CZ var den første koncert, der blev afholdt. Den næste koncert her foregår 30. august, hvor Die Herren får æren af at stå på den nye scene, hvorfra kendte U2- klassikere vil fylde anlægget. Vi håber selvfølgelig på stor opbakning, så scenen og de udendørskoncerter kan blive en del af byens kulturliv, fortæller Mie K. Sørensen.

Den kommende sæson byder på mange spændende navne, og bestyrelsen har haft fokus på at ramme et bredt publikum. Der er åbnet for billetsalget, så der allerede nu kan købes medlemskaber og billetter til Die Herren og Hjalmer.

Programmet emmer af nostalgi, forskellige genrer og nye navne. Den kommende sæson byder således på navne som Kristian Lilholt, der med sin folkemusik uden tvivl vil give publikum en dejlig aften.

Moonjam kommer og fortryller publikum med gamle hits og saxofonspil i særklasse. Senere kommer Rugsted og Kreutzfeldt, In Lonely Majesty og årets danske solist, Hjalmer.

Kim Sjøgren vil med sin sans for humor og sit talent spille julen ind sammen med byens lokale Gospelkor. Aalborg Symfoniorkester vil endnu en gang indtage hallen til årets nytårskoncert, hvor også Hjallerup Sangkor vil deltage.

I det nye år kommer kendte navne som Blue Van, Tørfisk og Lasse og Mathilde. Det samlede program kan i øvrigt ses på musikforeningens hjemmeside, hvor der kan laves medlemskaber og bestilles billetter. Musikforeningen kan også følges på facebook.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...