Unge Hjalmer Larsen gav en akustisk intimkoncert på kroen i Hjallerup

HJALLERUP: Der var fuldt hus med over 300 gæster til koncerten med Hjalmer Larsen på Hjallerup Kro i fredags. Omkring halvdelen af gæsterne havde valgt at starte aftenen med lækker mexicansk buffet med tortilla, tacos, nachos og alverdens fyld dertil.

Efter spisning ankom de resterende publikummer, og det var en blandet skare af unge og ældre. Salen, hvor koncerten skulle finde sted, blev hurtigt tæt pakket, men alle 320 fandt sig et sæde. Hjalmars setup var meget ydmygt, for han havde kun et enkelt bandmedlem med, og det gjorde koncerten meget intim, og man fik en bedre fornemmelse af Hjalmars egne kompetencer. Anmeldere har før skrevet, at Hjalmer udelukkende bliver holdt oppe af et kompetent band, men med denne nye turné beviser han, at han sagtens kan selv.

Imellem hver sang fortalte han en kort anekdote om, hvad sangene hver især betød for ham. Det var med til at gøre koncerten mere personlig, og man lærte kunstneren bedre at kende. Enkelte af hans sange blev leveret i versioner, som kun ville blive spillet på denne turné og ingen andre steder, forsikrede han.

Hjalmer var meget imødekommende over for sine fans og tilbød autografer efter koncerten. Der formede sig hurtigt en lang kø, da der var mange, der gerne ville snakke med den unge mand.

Hjalmers musik har vist sig at appellere til mennesker i alle aldre. Det kunne man også se i Hjallerup Musikforening, da publikum forlod salen med store smil. Hjallerup Musikforening kunne ånde lettet op over en vellykket aften. Næste koncert med musikforeningen er julekoncerten med Kim Sjøgren 6. december, og der er stadig mulighed for at købe billet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...