Det kendte mødested i Dronninglund, Hjørnet, har startet et flot koncertprogram, som imidlertid koster en del at gennemføre

DRONNINGLUND: I mange år var Hjørnet på Nørregade i Dronninglund et sted, som var velbesøgt af især unge. Så har det ligget stille i nogle år, men nu er der igen kommet liv på stedet, og en af de ting, som initiativtagerne, som især udgøres af Dronninglund Borgerforening, satser på, er koncerter med anerkendte kunstnere i forskellige musikgenrer.

Det medfører imidlertid en del udgifter - udover hvad det koster at drive stedet - til udstyr, så man rigtigt kan tilgodese lydsiden. - Sådan noget udstyr er særdeles omkostningstungt, men det er nødvendigt for at få de gode aktører på musikområdet til at besøge os. Heldigvis har en del af dem selv godt udstyr med, men på længere sigt må vi selv sørge for at have gode forstærkere, mikrofoner, og hvad der ellers er nødvendigt. Det kan nemlig være lidt af en udfordring at få de kendte grupper hertil uden selv at have udstyret, fortæller Ulrik Eriksen, som står for musikken på Hjørnet.

Så er det en stor hjælp, at Dronninglund Sparekasse fremover vil give et fast støttebeløb pr. koncert, og repræsentanter for Hjørnet-gruppen mødtes med Anna-Marie Kibsgaard Jørgensen på Dronninglund Sparekasses hovedsæde på Slotsgade i Dronninglund for at underskrive en sponsorkontrakt.

Allerede 9. december er der julekoncert på Hjørnet med Jette Torp og Jan Kaspersen, og i det nye år starter man 25. januar med Laura Illeborg sammen med Knud Møller og Niels Dahl. Mange af de (dengang) unge, som kommer hjem til jul, vil sikkert også besøge hjørnet 1. juledag for at få sig lidt at drikke og opfriske historier fra fortiden. Mødestedet, som på denne dag er åbent, kunne også på denne dag tænkes at være stedet, hvor man søger hen efter julefrokosten.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...