Firmaet Holmenlund Brud & Fest præsenterer med tre arrangementer tøjet til de, som skal konfirmeres i 2019

DRONNINGLUND: Det er imponerende så mange konfirmander med forældre og bedsteforældre, som Holmenlund Brud & Fest kan samle til deres modeshows. På Hotel Fårup den sidste søndag i september, på Dronninglund Slot i søndags og endelig i Møllehuset i Frederikshavn i dag.

Samtlige billetter til alle tre modeshows var revet væk, så i alt 800 har overværet arrangementerne. På Dronninglund Slot foregik det i det store lokale på 2. sal i vestfløjen, og arrangementet blev gentaget tre gange på slottet. Inde i tårnrummet var 11 modeller klar til at gå på catwalken. Det er unge piger omkring konfirmationsalderen, som Ellen Holmenlund og hendes hjælpere har fundet frem til. De er alle fra Nordjylland, og i øvrigt har firmaet vokset sig til en størrelse, som gør, at deres kollektion af konfirmationskjoler er landsdelens største.

- Der bliver vist 66 forskellige modeller af konfirmationskjoler ved vores arrangementer, men vi har endnu flere derhjemme, fortæller en smilende Ellen Holmenlund. Arrangementet begyndte med en gang sandwich og sodavand i slotskælderen, og derefter gik det løs oppe i salen. Ellen Holmenlund bød velkommen og fortalte bl.a., at denne kollektion for størstepartens vedkommende var med masser af blonder. Konferencier Margit Chemnitz kommenterede kjolerne over højtaleranlægget, og baggrundsmusikken sørgede det lokale diskotek MagicPower.dk for. Så gik det ellers kvikt og elegant med de unge piger på catwalken, og på de stopfyldte tilskuerrækker var der koncentreret opmærksomhed på de forskellige udgaver af kjolerne.

- Næste fase foregår ude i butikken på Larsgaardsvej i Allerup fra på lørdag, og her vil der være åbent fra på lørdag og så hele efterårsferien, sagde Ellen Holmenlund, som i øvrigt var godt tilfreds med afviklingen af arrangementet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...