Der er efterhånden tradition for, at firmaet Hop Hans invaderer Hal 1 i Hjallerup Idrætscenter med deres forskellige oppustelige monstre i vinterferien

HJALLERUP: Det var idrætsforeningens håndbold-afdeling, som stod for Hop Hans-arrangementet i Hjallerup Idrætscenter. Et par unge medlemmer fra afdelingen styrede det i seks timer hver dag de tre første dage af vinterferien.

- Se her! Nu er der kun gået en time siden åbningen, og der er allerede ankommet 80. I går var der endnu flere - der var faktisk fyldt ret hurtigt, oplyste de unge håndboldspillere.

Mellem oppustelige borge af enhver art samt en rodeo-tyr myldrede det med børn i de yngste aldre samt deres forældre og bedsteforældre. Der var ingen grænser for, hvor dristig man kunne være, når blot det foregik på noget underlag, som gav efter i stor stil.

Ind imellem kunne man jo så prøve at lokke en eller flere af de voksne med ind i cafeteriet, hvor man falbød diverse lækkerier. Jo, en bedre start på en hel uges ferie kunne man næsten ikke tænke sig.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...