Ørsø Kultur- og Aktivitetshus dannede i lørdags ramme om markedet

ØRSØ: For første gang nogensinde blev der holdt husflids- og hobbymarked i Ørsø, hvor ni havde tilmeldt sig med forskellige boder.

- Det er lidt af et forsøg, sagde Aase Baun, der bor i Ørsø og er formand for Kultur- og Aktivitetsforeningen i byen.

- Det er ikke prøvet før, så nu må vi se, om det falder i publikums smag, sagde hun.

- Der må jo godt ske noget her i byen, og det her er et forsøg på at skabe aktivitet. Jeg er selv med, fordi jeg laver billeder med perler. Det er noget, jeg har fundet på nettet sammen med en veninde. Vi køber det over nettet fra USA. Det hedder ”Diamond Painting”, og det er små, slebne perler, vi limer på et stykke papir. Så kommer der de smukkeste billeder eller julekort ud af det. Det ligner noget, der er syet, men det er altså perler. For mig er det terapi. Jeg nyder det, også selv om det tager lang tid. På de store billeder er der op til 30.000 perler, sagde Aase Baun.

I boden ved siden af sad Janne Hvass. Hun arbejder også med perler, men har desuden medbragt nisser og juleting. I en anden bod stod Anny Bodner og solgte blomsterdekorationer. Hendes datter solgte lækre kager, som barnebarnet Emilie hjalp med at sælge. Selv om der kun var ni boder, var der mange forskellige ting, man kunne blive fristet af på det første husflids- og hobbymarked i Ørsø.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...