I 1969 stod Hjallerup Hallen klares - det fejres med reception og aktiviteter

HJALLERUP: Lørdag 31. august kl. 13 til 17 holder Hjallerup Idrætscenter 50 års reception i Hal A.

Det oplyser Jim Hermansen, der er centerleder i Hjallerup Idrætscenter. Han skriver:

- 13. februar 1967 indkaldte Hjallerup Samvirke nogle af byens borgere til møde vedrørende ønsket om en idrætshal i Hjallerup, Hjallerup Hallen. Hjallerup Hallen stod klar 1. september 1969 med alle timer lejet ud.

- Hjallerup Hallen blev i 1977 udvidet med en svømmehal, og i 1986 med en hal 2, i 1996 blev foyer, mødelokaler og buer indviet, og i 2005 blev svømmehallen renoveret, og der blev tilføjet et motionscenter, så vi fik det vi i dag kender som Hjallerup Idrætscenter, med foyeren og buerne som kendetegn.

På jubilæumsdagen vil Hal B være åben fra kl. 10-17 med diverse hoppeborge fra HopHans, og svømmehallen vil være åben fra kl. 13-17. Alle er velkomne og der er gratis adgang.

Der findes også en bog om tilblivelsen af hallen, og Jim Hermansen oplyser, at den indeholder mange anekdoter og hvor mange mennesker er nævnt. Bogen hedder ”Kampen for hallen”.

Hjallerup Idrætscenter er i dag et idrætscenter med stor aktivitet i de to haller, sal, svømmehal, mødelokaler, og motionscenter med intelligent cycling, hold fitness og yoga.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...