Traditionsrig idrætsdag på Dronninglund Gymnasium

DRONNINGLUND: Vejrguderne var igen med Dronninglund Gymnasium, da alle klasserne fuldt udklædt som nisser, djævle, 80’er fitness-entusiaster, charter-turister og pizza-bakker satte hinanden stævne i alverdens mærkelige sportsgrene.

For næppe var dagens højdepunkt - den traditionsrige tovtrækning - overstået og eleverne på vej hjem, før syndfloden ramte Dronninglund.

Finalen i tovtrækning og dermed håne-rettet resten af skoleåret var en meget tæt affære mellem 2/3.a og 2.e. Til sidst var det 2e, der tog revanche fra sidst års forsmædelige nederlag i finalen og kunne trække torvet til sig som vinder. Midt i tumulten var der lige tid til at holde et 40 års jubilæum. Så længe har det tov holdt trods alle udtrækningerne år efter år.

Inden eleverne nåede så langt, blev dagen indledt med fælles opvarmning af 2b, der havde kreeret en række gode øvelser, der for de ihærdige gav sved på panden, så man var klar til dagens konkurrencer, hvor der blev dystet i bl.a. stylteløb, omklædningsstafet, actionbold, ølkassestabling og skohockey.

Om aftenen var der så fest. Først for alle de nye elever, der spiste sammen på skolen med deres lærere, og senere på aftenen blev alle de ’gamle’ elever så lukket ind, og så blev der ellers festet, indtil der blev lukket og slukket kl. 2.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...