Eleverne i 10. klasse på Dronninglund Skole skabte nye og spændende produkter på bare en enkelt uge

DRONNINGLUND: Hele sidste uge arbejdede eleverne i 10. klasse på Dronninglund Skole med innovation. Opgaven gik ud på, at de i grupper skulle opfinde et produkt, som er nyskabende.

- Vi delte klassen op i tre grupper, og hver gruppe har så arbejdet på at udvikle et produkt, der helst skulle være bæredygtigt, fortæller lærer Randi Møller.

Projektet er lavet i samarbejde med Aalborg Handelsskole. Eleverne fra Dronninglund har således været på besøg på handelsskolen, hvor de har samarbejdet med elever der, og så har de ellers arbejdet på klassen med deres produkt.

Ligeledes har lærere fra handelsskolen været på besøg i Dronninglund. Det færdige Produkt blev præsenteret i torsdags for elever fra 9. klasserne. Her skulle de unge opfindere fortælle om produktet, hvad det kan bruges til, og hvordan det virker.

- Eleverne har virkelig været kreative, og de har på den meget korte tid fundet frem til spændende og nye projekter, fortæller Randi Møller.

De tre projekter omfattede et nøglefrit dør- og låsesystem, en madkasse, der kan holde maden varm eller kold og en vinduesvisker til høje huse.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...