I Ørum Forsamlingshus står bestyrelsen selv for en del af de mange arrangementer. Denne gang er det en rigtig Irsk Aften

ØRUM: - Ørum Forsamlingshus er vores faste holdepunkt her på egnen, siger Heine Larsen, som er formand for forsamlingshusets bestyrelse og tilføjer:

- Forsamlingshuset har en fin økonomi, og det skyldes først og fremmest rigtigt mange gode arrangementer, som betyder indtægter ved udlejning for os.

For nylig har huset gennemgået en større renovering, som bl.a. omfattede to nye hold toiletter bl.a. med handicaptoiletter og en udvidelse af køkkenet. Det hele blev færdigt i 2017 betalt af borgerlån.

At Ørum Forsamlingshus og selvfølgelig også kirken er det samlende punkt i området, ses bl.a. af, at der i 2018 var i alt 200 udlejninger.

Men man lejer ikke blot ud, bestyrelsen og deres hjælpere står selv for forskellige arrangementer. Nogle gange har man prøvet at lave jazz-aftener, men det var der ikke interesse for i længden. Men nu har man fundet de vises sten, tror man i det mindste, nemlig en rigtig Irsk Aften.

Så fredag 8. februar får den hele armen med irsk mad, irske drikkevarer og pynt og flag, så man rigtigt kommer i irsk stemning. Dertil kommer det måske allervigtigste:

Gruppen ”The Kæjlænders” bestående af fem friske fyre, som spiller herlig irsk folkemusik, så ingen kan sidde stille.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...