Økonomisk støtte til Dorf Jagtforening fra Dronninglund Sparekasse

DORF: Dorf Jagtforening har fået en hjælpende hånd rent økonomisk fra Dronninglund Sparekasse, idet de to parter netop har indgået en sponsoraftale.

- Det betyder meget for os at få at få lidt ekstra penge i klubkassen, forklarer foreningens formand, Erik Nielsen.

- Det vigtigste for en jagtforening er naturligvis jagterne. Dem holder vi fem-seks stykker af om året. Det sociale er imidlertid mindst lige så vigtigt. Derfor er det også dejligt, at vi nu har fået vores eget klubhus, hvor vi kan mødes, lave sociale aktiviteter og være sammen. Vi har nogle planer om at lave en terrasse ved klubhuset, ligesom vi også bruger en del penge på vildtpleje, fortæller formanden, der understreger, at det er vigtigt med gode faciliteter i en forening.

- Vi er knap 50 medlemmer i øjeblikket, og det er fint, men de fleste af os er lidt grå i toppen, så vi vil meget gerne have flere unge med. Det er svært for tiden, men vi vil gøre vores yderste for at få unge med. Ellers vil foreningen jo forsvinde, påpeger han og fortsætter:

- Man er med i en jagtforening af mange grunde. Jagterne spiller naturligvis en stor rolle, men det vigtigste er at komme ud i naturen og være sammen socialt. Når vi går på jagt, er det også sådan, at det ikke er den, der skyder et dyr, der får byttet. Det trækker vi lod om bagefter, så alle har en chance for at få noget med hjem, uanset hvor dygtig en skytte man er, fortæller Erik Nielsen, formand for Dorf Jagtforening.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...