LOOP i Dronninglund har fået ny leder med mange jern i ilden

DRONNINGLUND: LOOP Fitness Dronninglund har efterhånden eksisteret i fire år og i alle årene med Jimmy Nielsen som ejer. Det er han fortsat, men han har nu ansat Charlotte Nebelung som centerleder.

- Jeg har altid motioneret meget, så da jeg fik stillingen tilbudt, sagde jeg straks ja, fortæller den nye centerleder.

- Jeg synes, LOOP har et spændende koncept. Det er nemt og hurtigt. Der er kun fem minutters opvarmning, og derefter skal man ind i cirklen og i gang med maskinerne. Det tager 24 minutter, så på en halv time kan man få alle muskler rørt. Det er der mange, der kan lide. Det er til at overskue, siger Charlotte Nebelung og fortsætter:

- Min opgave som leder er bl.a. at få nye medlemmer til at føle sig velkomne og hjælpe dem med at komme i gang. Jeg er ikke alene om opgaven, for der er flere ansatte, der alle er parate til at hjælpe, men det er mig, der er her mest. Desuden har jeg alt det administrative, siger hun, der er uddannet kok.

- Kost og mad betyder meget for vores sundhed, og mange, der kommer i LOOP, vil gerne have gode råd om netop kost. Her kan jeg så bruge min viden fra kokkeuddannelsen og hjælpe med at lægge en fornuftig kostplan. Jeg lægger også stor vægt på, at det er hyggeligt at komme i LOOP. For mange er socialt samvær også vigtigt. Det sker meget tit, at man efter at have trænet den halve time bliver siddende og drikker en kop kaffe sammen med andre og får sig en snak. Det er der mange, der gør, men der er selvfølgelig også en del, der bare kommer for at træne. Det bestemmer man jo helt selv, siger hun.

Hos LOOP kommer alle aldersgrupper fra 15 år og opefter. Gennemsnitsalderen ligger på 45-55.

- For kort tid siden kom en 86-årig mand og meldte sig ind, så alder betyder intet, siger Charlotte Nebelung, der har et stort lokalkendskab, da hun har boet hele sit liv i Dronninglund.

- Motion har altid været en del af mig. Da jeg havde små børn, blev det ikke til så meget, men jo ældre, de er blevet, jo mere tid er der blevet til mig selv, og jo mere tid er der til at motionere, fastslår hun.

Så meget tid har hun nu heller ikke, for ved siden af jobbet som centerleder har hun fuldtidsjob som personlig hjælper.

- I jobbet som personlig hjælper har jeg 24 timers døgnvagter. Det betyder, at jeg kun er på arbejde en eller to dage om ugen, så min arbejdstid i LOOP kan jeg nemt få til at passe sammen med mit andet arbejde. Det fungerer fint. Jeg kan godt lide at være i gang og kan slet ikke sidde stille i en sofa, siger Charlotte Nebelung.

Det har den travle centerleder så absolut heller ikke tid til. Hos hende er der altid fuld fart på.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...