Bandet Northern Assembly spillede koncert i Hjallerup Musikforening, og publikum var begejstret

HJALLERUP: Neo-folk bandet Northern Assembly gav koncert i Hjallerup Musikforening, og der var ingen blandt publikum, som efter koncerten var i tvivl om, at især bandets kontrabassist, Jesper Smalbro, var meget begejstret for at være hjemme igen for en kort stund.

- Han har glædet sig siden nytår, skrev gruppen på Facebook.

Mie Kondrup Sørensen fortæller om koncerten:

- Vi var da også særdeles glade for, at Jesper og kompagni lagde vejen forbi Hjallerup. I øvrigt som deres sidste koncert i år. Northern Assembly spiller folk-rock eller neo-folk, som bandet selv kalder det. Bandet består af Andreas Bevan på vokal/guitar, Dina Danielsdottir på vokal/mandolin/keyboard, Jens Hedegaard på trommer og endelig Jesper Smalbro på kontrabas. Netop den sammensætning og de mange vokalharmonier er et spændende mix og skaber den basislyd, som man måske kan sige er karakteristisk for Northern Assembly. De fire bandmedlemmer har rødder rundt omkring i verden, og det afspejles i musikken, som har en international lyd og stemning over sig.

Mie og resten af publikum fik en oplevelse, som hun karakteriserer således:

- Northern Assembly optræder med en fantastisk energi på scenen, og selv om det var bandets koncert nummer 50 i år, var der ingen træthed at spore. De spillede med stor glæde og energi fra start. De optrådte med både helt nye og eksisterende numre fra deres udgivne album "Death, Won’t You Marry Me?" For de fleste af publikummerne var Northern Assembly et nyt bekendtskab, men bestemt et godt bekendtskab. Northern Assembly fik alle med fra start og skabte en fantastisk fredag aften i Jesper Smalbros barndomsby.

Som en lille ekstraoplevelse til gæsterne, optrådte den unge aalborgensiske sangskriver Freja Würtz.

- Hun sang fem smukke numre fra sin debut-EP "Listen", flot akkompagneret af guitaristen Aske Stubkjær Madsen. Freja fik ganske fortjent publikums fulde opmærksomhed. Med sin sprøde og fine stemme udtrykte hun de sårbare sange, som indtil nu udgør den unge sangskrivers lovende repertoire.

Næste arrangement i Hjallerup Musikforening er en totalt udsolgt koncert med bandet Michael Learns to Rock.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...