Ørsø Judoklub og flere andre klubber fra Vendsyssel har været til stor nytårsturnering i Rendsburg

VENDSYSSEL: Ørsø Judoklub har sammen med en gruppe andre nordjyske klubber været i Rendsburg til nytårsturnering, oplyser de i en pressemeddelelse.

- Den nordtyske judoklub RTSV Rendsburg havde indbudt de nordjyske judoklubber til 36. nytårsturnering. Klubberne, som deltager i samarbejdet omkring Vendelboturneringen, havde taget imod denne invitation og interessen for at deltage viste sig at være stor. En bus med kæmpere, trænere og forældre fra judoklubberne i Jetsmark, Hjørring, Kauri fra Brønderslev og Ørsø kunne således lørdag morgen sætte sig tilrette i bussen med kurs imod Rendsburg.

Turneringen havde over 300 tilmeldt, og der var kampe lørdag og søndag.

- Ørsø Judoklub stillede op med 16 kæmpere, som kunne tage 11 medaljer med hjem til Danmark. Andreas Thomsen og Casper Larsen vandt guld, William Trangeled sølv mens Verner Torensma, Mathias Mortensen, Elias Nymann, Magnus N. Sørensen, Louise Ettrup Johansen, Sebastian Sørensen, Thor Engin Andersen og Bjarke Andersen alle vandt en bronzemedalje.

- De nordjyske klubber har igennem flere år deltaget i denne turnering og som i de tidligere år, var det både socialt og sportsligt en god oplevelse for alle deltagerne. Det var således tilfreds træner, Helle Kirketerp, der kunne gøre status efter endnu en god judooplevelse.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...