I BYEN: Julemærkehjemmet i Hobro har haft besøg af 24 Timer i Hjallerup, som overrakte donationen fra dette års event

HJALLERUP: 24 Timer i Hjallerup og 12 medlemmer - unge som gamle - var på besøg på Julemærkehjemmet ved Hobro. Grunden hertil var, at de indsamlede penge fra arrangementet 24 Timer i Hjallerup skulle overrækkes til Julemærkehjemmet.

Der var blevet indsamlet 135.000 kr. For de penge havde 24 Timer I Hjallerup købt en ny dug til hoppepuden, julemærkehjemmet får lavet forhaven og får et tilskud til skolekøkkenet.

Efter overrækkelsen var de unge mennesker, som var med, ude at gå morgentur med børnene fra julemærkehjemmet, mens de voksne fik en kop kaffe og hørte lidt om Julemærkehjemmet, og de, som ønskede det, fik en rundvisning med børnene, som boede der, som guider. Det var i det hele taget en rigtig hyggelig dag, hvor vi mødte både glade børn og voksne.

- 5. maj har vi ”Danmark svøm ud” klokken 13.00. Vi mødes på parkeringspladsen ved Lindholm Strandpark. Vi er gået i gang med at planlægge næste års 24 Timer i Hjallerup. Det bliver 15.-16. februar, 2020, og vi er også ved at planlægge vores åbent-vand-event, lyder det fra holdet bag 24 timer i Hjallerup.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...