I BYEN: Borgmesterens tale ved juletræsfesten i Dronninglund handlede bl.a. om julens gavnlige indflydelse på borgernes følelser

DRONNINGLUND: Borgmester Mikael Klitgaards tale ved juletræsfesten i Dronninglund handlede om julens gavnlige indflydelse på borgernes følelser, den aktuelle finanslov, den kommende forskønnelse af Dronninglund midtby og selvfølgelig også det påtrængende tema, klimaproblemerne. I den forbindelse spåede han, at julemanden, som på det tidspunkt var lige på trapperne, ville komme kørende i en el-bil.

Det gjorde han imidlertid ikke. Han og hans nissebørn kom simpelthen gående bagefter Falcks stigevogn, som i lighed med den tilsvarende begivenhed i Hjallerup var med for senere at løfte ham op til juletræets top. Det store og flotte træ var placeret ud for børnebiblioteket, og de mange børn holdt vejret, da begivenhedernes hovedperson i en lift sammen med en Falckmand nærmede sig træets top, og så skete det: Til stor jubel fra alle barnestruberne forårsagede hans magiske fingre, at stjernen i toppen samt de tusinde lys på træet blev tændt.

Slotsgade var spærret for biltrafik fra bageren til Imerco, og på dette vejstykke var der helt sort af mennesker, som både før og efter juletræstændingen blev underholdt af på en fantastisk velklingende måde af Aalborg Garden.

Det hele sluttede med et flot - men noget kortvarigt - fyrværkeri nede fra Menys parkeringsplads, og så begyndte de mange mennesker at sive væk fra stedet. Nogle af dem benyttede sig af, at butikkerne havde længe åbent og havde mange gode tilbud. Aalborg Garden sørgede for, at arrangementet fik en dejlig musikalsk afslutning.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...