Ung nordjyde belønnet for lektiehjælp

DRONNINGLUND: 21-årige Kathrina Lehm fra Dronninglund er kåret som Årets Mentor. Det er organisationen Mentor Danmark, der har kåret den unge nordjyde på baggrund hendes gode resultater som mentor for folkeskolelever, der har brug for lektiehjælp. Den unge nordjyde hjælper ikke bare med lektier. Hun er også god til at give de unge elever selvværd og hjælper dem med at hæve deres karakterer. Derfor blev hun Årets Mentor.

Mentor Danmark er en organisation, hvor nogle af landets dygtigste folkeskole- og gymnasielever yder lektiehjælp. Kathrina Lehm har selv haft det svært i folkeskolen socialt og kunne godt have brugt en mentor som sig selv. Prisen som Årets Mentor betyder derfor rigtig meget for hende.

- Den anerkendelse, jeg fik den aften, var helt ubeskrivelig. Bare det at blive nomineret af den familie, hvis dreng jeg havde været med til at styrke både fagligt og personligt, var nok i sig selv. Bare det at se, hvor meget han var vokset i løbet af et halvt år, var fantastisk, siger Kathrina Lehm.

Katrina Lehm hjalp igennem 20 uger 14-årige Casper Benzon med at blive klar til gymnasiet. Han har rykket sig fagligt og personligt, og hun var med til at finde en årsag til Caspers kvaler med skolen - han var stærkt ordblind.

- Dét arbejde tager jeg heldigvis med mig videre i det næste kapitel af mit liv, hvor jeg skal læse psykologi på Aalborg Universitet, fortæller Kathrina Lehm.

Udover æren følger der også en rejse til Tanzania med i prisen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...