Også i 2019 bliver der fodboldskole i Klokkerholm. Det er KIF, som står som arrangør

KLOKKERHOLM: Igen i 2019 arrangerer Klokkerholm Idrætsforening (KIF) fodboldskole i juli på stadion og i klubhuset i Klokkerholm.

Der har før været fodboldskole om sommeren, men på grund af klubbens 100-års jubilæum 2018 gik alle frivillige ressourcer til det.

Fodboldskolen har dog været en ubetinget succes alle årene, hvor den er blevet afholdt, og derfor har klubben besluttet sig for igen at åbne fodboldskolen 2019.

- Det er helt naturligt, at vi igen i 2019 byder velkommen til fodboldskole i Klokkerholm IF. Fodboldskolen er lig med mange glade børn og trænere på stadion, og det er jo netop det, vi ønsker. Vi har lært lektien fra i år, hvor ressourcerne var lidt knappere end normalt pga. jubilæum, og vi er allerede nu i gang med at forberede fodboldskolen, som jeg godt tør love bliver noget ganske særligt i 2019, fortæller bestyrelsesmedlem i Klokkerholm IF Fodbold, Steffen Mogensen.

Steffen Mogensen tilføjer: - Vi har fået nogle rigtigt dygtige og stærke kræfter ind i fodboldbestyrelsen, der særligt skal beskæftige sig med ungdom, så vi igen kan begynde at udvikle os på den front. Ambitionerne er høje, og det kommer fodboldskolen også til at bære præg af.

2019-udgaven af fodboldskolen, er for årgang 2002 til 2012, og bliver afholdt fra mandag 1. juli til og med onsdag 3. juli (uge 27).

Tilmelding åbner til marts.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...