Som tidligere år er der stor tilslutning til den store begivenhed i Idrætscentret i Hjallerup, 24 Timer, og overskuddet går jo også til et særdeles godt formål

HJALLERUP: På lørdag 16. februar helt præcist kl. 10.00 lyder startskuddet til eventen som varer i 24 timer og hedder det samme. Borgmester Mikael Klitgaard og Lise Clarsson fra Julemærkehjemmet i Hobro vil stå for åbningen sammen med formand Johnni Olesen. Overskuddet vil gå til det nævnte julemærkehjem, som har hårdt brug for pengene.

Alle er velkomne til at kigge forbi Hjallerup Idrætscenter, hvor hele centeret vil summe af liv og glade dage. Der vil være 500 deltager som fordeler sig således:

100 svømmere unge som ældre svømmer på de 6 baner – de er besat af svømmere fra Hjallerup og omegn, Aabybro svømmeklub, Brønderslev Svømmeklub, Aalborg Svømmeklub og A6 fra København. De stiller med deres førstehold som både tæller en EM-, VM- og OL-svømmer, samt svømmere der har vundet DM og svømmere fra OPEN Water.

38 løbere fordelt på 6 løbebånd, 2 bånd besat af Hjallerup løbeklub, et hold Running Ladies og Happy Feat. De sidste 2 bånd er besat af kun 2 personer, som vil løbe alene i 24 timer. 213 ryttere fordelt på 25 cykler - her er mange firmaer repræsenteret. Så kommer Ørsø Judoklub med hele 24 kæmpere som vil kæmpe på 1 måtte i hele døgnet.

Formand for hele arrangementet, Johnni Olesen, supplerer yderligere:

- Til at holde gang i musikken har vi 40 linedancere, hvor de 16 af dem vil danse i alle 24 timer. Hvis du har lyst til en dans, er man velkommen hele døgnet – bare mød op! Så kommer De grønne pigespejdere og holder gang i vores 3 vildmarkskar, som er sponseret af By Vittrup. De vil samtig også rapelle i hal A. I Crossfit kommer der 25, som vil prøve kræfter med denne sportsgren. Og til sidst har vi 13 stavgængere fra Sport for Sjov i Hjallerup, som vil holde gang i banen i alle 24 timer. Til at hjælpe med denne event har vi 30 frivillige hjælpere, som håber på, at det bliver en fest.

Den energiske Johnni slutter således:

- I er alle velkomne til at kigge forbi hallen. Jeg vil være at finde et eller andet sted. Måske på en cykel eller i vandet. Ja, man ved aldrig. Husk at lytte til vores sang ”24 timer”, som er at finde på Spotify.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...