Endnu en festlig handelsdag med masser af tilbud i butikkerne

DRONNINGLUND: Det bliver helt sikkert en af de mere festlige By Nights i Dronninglund med fokus på alt omkring balloner, når handelsstandsforeningen på fredag holder "Balloon Night" med åbent i butikkerne frem til kl. 21. I langt de fleste butikker kan man denne aften selv bestemme sin rabat. Når man har foretaget sit køb, kan man nemlig trække en heliumballon ned fra loftet. Ballonen indeholder et tal, der angiver den rabat, der fratrækkes købet. Et sjovt indslag på endnu en festlig handelsdag i Dronninglund.

Der bliver også mulighed for, at børn og unge kan komme ind i en kæmpe ballon og rulle rundt på vand i et stort bassin opstillet ved Biblioteket.

Brønderslev Kommune vil også være til stede for at orientere om den nye affaldssortering, som kommer til at gælde alle borgere i Dronninglund fra december/januar. Her skal borgerne i Brønderslev Kommune nemlig til at sortere affald derhjemme og får derfor en ekstra affaldscontainer. Man kan blive klogere på den kommende affaldssortering, når AVVs rullende informationstjeneste, Sorteringsbillen, besøger Dronninglund og "Balloon Night".

Fra 17-20 vil AVV og repræsentanter fra Brønderslev Kommune fortælle om ordningen og svare på spørgsmål om den kommende affaldssortering. Man kan bl.a. se, hvordan et køkken kan indrettes, så der er plads til sorteringerne.

Der er i det hele tage fokus på genbrug, og som noget helt nyt findes der nu også i byen "Recycled Denim Jeans". På genbrugsstanden vil Butik Nicoline opstille et par giner med blandt andet det helt nye produkt fra Sara Louise. Det drejer sig om denim jeans, der indeholder en tredjedel genbrugsmaterialer og er certificeret med Repreve-garanti for en bæredygtig tekstilløsning. Sara Louise jeans sælges fra Butik Nicoline.

Endelig bliver der også ved ballonfesten mulighed for at dyste i affaldskast. Her vil der være flotte

Balloon-præmier på spil!

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...