JERSLEV: JKE’s snedkerkøkkener bliver nu sat ind i øde norske hytter, som bliver renoveret fra forfalden til luksus i Norges mest populære bolig-program "Eventyrlig Oppussing", som bliver vist på TV3 Norge frem til slutningen af november.

I boligprogrammet drager indretningsarkitekt Halvor Bakke afsted ud i de mest øde områder af Norge med et team af håndværkere for at finde en forfalden hytte, som de gennemrenoverer. JKE fra Jerslev leverer køkkenerne til udsendelserne, som selvfølgelig er nøje udvalgt af Halvor Bakke, så de passer ind i hytterne.

- Det er utrolig interessant at arbejde sammen med en af Norges mest anerkendte indretningsarkitekter, Halvor Bakke, om udsendelserne. Vores køkkener er i nordisk stil, og det er altid spændende at se, hvordan køkkenerne fungerer i de meget forskellige hytter, som Halvor Bakke sætter i stand," fortæller Helle Fyllgraf, marketingdirektør i JKE.

Modige nordmænd - kedelige danskere

Hun fortæller, at - til forskel fra danskere - så er nordmænd meget mere modige i deres valg af køkken. Nordmænd er glade for farver på køkkenet eller finer i forskellige træsorter. Det ses stort set ikke i Danmark, hvor 90 procent af køkkenerne stadig er hvide. Det ser man tydeligt i de køkkener, som Halvor Bakke sætter ind i de nyrenoverede fjeldhytter.

Det danske køkkenfirma har været på det norske marked siden 1972, og målet er at vinde markedsandele i Norge - blandt andet ved at deltage i det populære boligprogram.

Der er udsigt til, at danskerne også får mulighed for at følge med i programmerne, da TV3 Danmark har købt udsendelsesrækken.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...